Gellak

Alle gellak kleuren en cat eye

Laag 3

Kies uit 100+ kleuren gelnagellak, cat eye gellak en builder gel. Gelnagellak kopen doe je bij 
NK Gellak.

Laag 2

Voor 18.00u besteld, volgende werkdag verzonden. Gratis verzending vanaf € 75,– binnen NL en vanaf € 100,– binnen BE.

Laag 1

30 dagen niet tevreden, geld terug garantie.

Vind jij het ook belangrijk om goed verzorgde nagels te hebben? En vind jij een leuke kleur erop ook zo mooi? Dan is gellak het perfecte product voor jou! Ons assortiment gellak bestaat uit meer dan 100 kleuren en diverse soorten gellak. Zo kun je kiezen om je nagels te voorzien van een egale kleur of een prachtige glitterkleur. Daarnaast hebben wij ook Cat Eye gellak in ons assortiment. Wanneer je Cat Eye gellak gebruikt in combinatie met onze magneet, kun je prachtige effecten creëren. 

Heb je nog niet zoveel ervaring? Volg dan vooral ons stappenplan zodat je tenminste 2 tot 4 weken van de aangebrachte gellak kunt genieten!  Ons assortiment is zeer uitgebreid en deze wordt steeds vernieuwd. Op deze manier verzekeren wij jou ervan dat jij altijd voor elk seizoen een passende kleur kunt vinden. Het verschil ten opzichte van gewone nagellak, is dat gellak veel beter blijft zitten. Om de kwaliteit te kunnen garanderen is het van groot belang dat je naast het volgen van ons stappenplan, ook een juiste UV/LED lamp gebruikt. Al onze gellak kleuren zijn dierproefvrij en van hoge kwaliteit. Daarnaast voldoen al onze producten aan de nationale- en internationale regelgeving en normen van Europa.

Best verkochte kleuren

Veelgestelde vragen

Met gellak kun je, net zoals met normale nagellak, jouw nagels voorzien van een mooie kleur. Met builder gel kun je naast een mooie kleur, jouw nagels ook voorzien van extra stevigheid. Een bijkomend voordeel is dat builder gel vaak één tot twee weken langer blijft zitten dan gewone gellak. Echter moet hierbij wel gezegd worden dat builder gel een moeilijker product is om mee te werken dan gellak. Ben je dus beginnend in de nagelwereld, dan raden wij aan om te starten met gellak. 

Wanneer je de instructies van ons stappenplan deel 1 en deel 2 volgt, is het gebruik van gellak veilig. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat je voorkomt dat de gellak de huid raakt. Gebeurt dit wel? Zorg dan dat je de gellak die op de huid terecht is gekomen, verwijderd alvorens je de gellak op je nagels uithardt onder de lamp. Doe je dit niet? Dan bestaat er een kans dat je een allergie ontwikkelt. Daarnaast adviseren wij om te kiezen voor een lamp die van hetzelfde merk is als de gellak die je gebruikt. Op deze manier ben je er zeker van dat de gellak goed kan uitharden. Wij bieden enkel dierproefvrije producten aan met een hoge kwaliteit en daarnaast voldoen al onze producten aan de nationale- en internationale regelgeving en normen van Europa. 

Gellak is zeker ook geschikt voor jouw teennagels. Het aanbrengen gaat op zelfde wijze, maar het kan wel 6 tot 8 weken blijven zitten! Dit komt, omdat jouw teennagels in het dagelijks leven minder in aanraking komen met externe factoren. 

Voor meer informatie over hoe je gellak moet aanbrengen, verwijzen we je graag naar ons stappenplan:

Er is geen minimumleeftijd voor het plaatsen van gellak. Echter raden wij het sterk af om nagels te voorzien van gellak bij mensen onder 18 jaar.

Meer informatie over leeftijd en gellak vind je in ons blog:

Wat is de minimum leeftijd voor gellak?

Ondanks, dat het volkomen veilig is om gellak te gebruiken voor je ongeboren kind, raden wij het wel af tijdens je zwangerschap. Hormoonschommelingen kunnen er namelijk voor zorgen dat jouw nagels vettiger of juist droger zijn dan normaal. Door deze hormoonschommelingen kunnen wij een hechting van 2 tot 4 weken niet garanderen. 

Ben je klaar voor een nieuwe kleur op jouw nagels of wil je je gellak gewoon van jouw nagels afhalen? Dan lees je hier hoe je dit het beste kunt doen. Als eerst is het belangrijk om de juiste benodigdheden in huis te hebben: nagelvijl 100/180, nagellakremover met aceton, watten, aluminimumfolie, woodsticks en Dadi’Oil. Indien je voorgenoemde producten klaar hebt staan, kun je starten met het verwijderen van de gellak:


Stap 1: vijl de bovenste laag van de gellak zodat de aceton in de gellak kan doordringen;


Stap 2: breng nagellakremover met aceton aan op de watjes en wikkel die om je nagels. Om te zorgen dat de watten om de nagels blijven zitten, wikkel je deze in met aluminimumfolie. Laat dit vervolgens 15 minuten zitten.


Stap 3: verwijder de watjes en aluminimumfolie en duw voorzichtig met een bokkenpootje nagel voor nagel de gellak eraf. Moet je teveel kracht zetten? Dan dien je de watjes met aceton nog iets langer te laten zitten alvorens je start met het verwijderen van de gellak.


Stap 4: heb je alle gellak verwijderd? Breng dat nu nagel voor nagel de verzorgende Dadi’Oil aan. Let op: ben je van plan de nagels direct te voorzien van een nieuwe set gellak? Sla dan deze laatste stap 4 over, omdat de Dadi’Oil de nagels vettig maakt waardoor een nieuwe set gellak niet kan hechten.

Wanneer je alle stappen volgens ons stappenplan volgt, kan jouw gellak wel 2 tot 4 weken prachtig blijven zitten op de nagels van jouw handen! Breng je de gellak aan op teennagels en volg je ons stappenplan? Dan kan de gellak wel 6 tot 8 weken mooi blijven zitten op de nagels van jouw tenen! 

Wanneer je van plan bent om gellak te gaan zetten lichten wij onderstaand toe welke producten je per fase nodig bent. Voor de voorbereiding ben je de volgende producten nodig: cleaner, bokkenpootje, bufferblok en een nagelvijl 100/180. Voor het aanbrengen en uitharden van de gellak ben je de volgende producten nodig: primer, base coat, gellak kleur, top coat, en een LED/UV lamp 48W. Tot slot is het belangrijk om af te sluiten met Dadi’Oil om jouw nagels de optimale nazorg te geven!